понеділок, 08 жовтня 2018 15:29

Радянські солдати були інструментом поневолення поляків – МЗС Польщі

Радянські солдати були інструментом поневолення поляків – МЗС Польщі
"Європа вся фашиська! Її треба не захищати, а зачищати" - написали гнівні коментарі російські користуважі

Глава Міністерства закордонних справ Польщі Яцек Чапутович назвав військових СРСР не вартими того, щоб ставити їм пам`ятники. Навпаки, він заявив про подальше знесення пам'ятників радянським солдатам на території Польщі.

"Росіяни чекають від нас подяки за те, що вони нас звільнили. Але радянські солдати були інструментом поневолення поляків", - цитують його слова місцеві ЗМІ, пише Оbozrevatel.

Така позиція польського МЗС викликали обурення у російських користувачів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: МЗС не закриє російські консульства в Україні – Клімкін

"А наш МЗС не збирається розірвати з ними всі відносини?", "Сталін врятував поляків від газових камер", "Хохол, пшек... невдячні мерзотники", "Більше не просіть у нас допомоги, бо усілякому терпінню є межа", "Сталін переміг ворога і пішов звільняти інші країни. Він вчинив по-людськи. Це його помилка", "Європа вся фашиська! Її треба не захищати, а зачищати" - написали гнівні коментарі російські користуважі.

Російські хакери атакували електронні мережі міністерства закордонних справ Чехії. Атаки на чеські МЗС виявилися набагато масштабнішими, ніж вважали раніше.

Зараз ви читаєте новину «Радянські солдати були інструментом поневолення поляків – МЗС Польщі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі