середа, 25 листопада 2020 10:11

Скасує все, що робив Трамп: Байден розповів про плани на перші 100 днів правління

Скасує все, що робив Трамп: Байден розповів про плани на перші 100 днів правління
Джо Байден поділився планами на перші 100 днів правління. Фото: REUTERS

Новообраний президент США Джо Байден планує протягом перших 100 днів правління провести імміграційну реформу, скасувати укази колишнього глави держави Дональда Трампа про довкілля і допомогти владі штатів з боротьбою проти коронавірусу.

Планами на майбутнє Сполучених Штатів Байден поділився в інтерв'ю телеканалу NBC.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трамп не може пробачити Байдену перемогу на виборах

За словами президента, він направить у Сенат США законопроєкт про імміграцію, який дозволить понад 11 млн незареєстрованих людей в Америці отримати громадянство.

"Я також планую покінчити з деякими, на мою думку, шкідливими виконавчими указами, які значно вплинули на погіршення клімату і зробили нас менш здоровими, які підписав Трамп", - зазначив він.

Байден заявив, що пандемія - це величезна фінансова криза, яка викликає стрес у мільйонів людей, і він хоче з цим боротись. Які саме він має плани на боротьбу з коронавірусом, президент не поділився.

Чиновник повідомив, що після інавгурації не ініціюватиме розслідування справ Трампа.

"Я не буду робити те, що робить цей президент, і використовувати Міністерство юстиції як засіб, щоб наполягати на тому, що щось сталося", - сказав він.

Нещодавно у Держдепі почався процес передачі справ адміністрації новообраного президента Джо Байдена.

Зараз ви читаєте новину «Скасує все, що робив Трамп: Байден розповів про плани на перші 100 днів правління». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі