середа, 25 квітня 2018 07:54

Путін соромиться їхати на інавгурацію на російському авто

Путін соромиться їхати на інавгурацію на російському авто
Президент РФ Володимир Путін не поїде на інавгурацію 7 травня на російському лімузині з назвою "Кортеж". Фото: відкриті джерела

Президент РФ Володимир Путін не поїде на інавгурацію 7 травня на російському лімузині під назвою "Кортеж", який і створювався для цього заходу.

Про це повідомляє РИА Новости з посиланням на джерела, близькі до організації даної події. Відзначається, що нібито на такому рішенні наполіг режисер.

"Питання про те, щоб представити лімузин саме на інавгурації 7 травня було уже вирішене. Але пізніше режисер церемонії нібито запропонував відмовитися від цієї ідеї", - йдеться в публікації.

Цікаво, що на всі свої попередні інавгурації Володимир Путін приїжджав теж не на російських машинах, а на автомобілі Mercedes Pullman.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: СБУ затримала довірену особу Путіна

Так звані вибори президента Росії пройшли 18 березня 2018 року. За даними кремлівської адміністрації, за переобрання Володимира Путіна на черговий 6-річний термін проголосували 76,6% громадян РФ при явці 67,5%. "Вибори" проходили і в анексованому РФ Криму.

Зараз ви читаєте новину «Путін соромиться їхати на інавгурацію на російському авто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі