вівторок, 28 травня 2019 13:33

Російський підліток влаштував теракт у школі

Російський підліток влаштував теракт у школі
У Росії школяр напав на 12-річну дівчинку. Фото: apostrophe.ua

У Росії 7-класник напав на 12-річну дівчинку й кинув до школи "коктейль Молотова".

Інцидент стався в школі №4 міста Вольська. Школяр прийшов на іспит із математики з рюкзаком, в якому лежала холодна зброя. Хлопчик приніс із собою сокиру. Вдарив нею 12-річну дівчинку по голові та втік. Постраждалу дитину госпіталізували, повідомляє Апостроф.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Росії горить десантний корабель

"Підліток піднявся на 2 поверх навчального закладу, відправився до кабінету колишнього класного керівника. Там у цей момент проходив урок математики. Данило метнув "коктейль Молотова", пляшка потрапила в батарею, загорілася підлога і фіранки. На шум визирнув учитель із сусіднього класу. Данило саме збирався пройти туди з другою, вже запаленою пляшкою. Педагог встиг вчасно зачинити двері та коктейль розбився об неї, не потрапивши до класу. Тоді хлопчик побіг коридором, вибіг на сходи, де йому і зустрілася 12-річна учениця 6 класу. Він вдарив її сокирою. Зараз дівчинка в лікарні з травмою голови", - повідомляють російські ЗМІ.

Наразі школяра затримала поліція. Інформацію підтвердили в Міносвіти Саратовської області. Як виявилось, підліток страждав від психічних захворювань і мав психічні розлади. Нещодавно його перевели на домашнє навчання.

У мережі з'явилося відео зі звільненого від армії Путіна-Асада сирійського міста Кафр-Набуда. На ньому зафіксовано пошкоджену техніку та загиблих під час битви.

Зараз ви читаєте новину «Російський підліток влаштував теракт у школі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі