пʼятниця, 01 грудня 2017 14:13

Росія лякає США "жахливими" контрсанкціями

Росія лякає США "жахливими" контрсанкціями
Такий крок стане відповіддю на позбавлення акредитації журналістів Russia Today у Конгресі США. Фото: tvc.ru

Російська Держдума розгляне постанову, яка заборонятиме відвідувати нижню палату уряду журналістам усіх американських ЗМІ.

У середу на пленарному засіданні нижньої палати винесуть відповідне рішення. Про це розповіла Ольга Савастьянова, голова комітету з регламенту і контролю, інформують "РИА Новости".

Такий крок стане відповіддю на позбавлення акредитації журналістів Russia Today у Конгресі Сполучених Штатів Америки. Тоді телеканал зареєстрували як іноземного агента.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Це не є поведінкою відповідальної нації - Тіллерсон про Росію

Савастьянова наголошує: "Ми своїм рішенням, виносячи це на розгляд Ради Держдуми і на засідання пленарне, з одного боку, висловлюємо ставлення щодо неприпустимості зазіхання на демократичні цінності, свободу слова і права на отримання об'єктивної інформації".

Журналісти телеканалу Russia Today позбавлені акредитації у законодавчому органі Сполучених Штатів Америки. Заяву про це опублікувала Галерея кореспондентів радіо та ТБ американського Конгресу.

Зараз ви читаєте новину «Росія лякає США "жахливими" контрсанкціями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі