неділя, 04 жовтня 2020 15:54

Протести в Білорусі: почалися нові затримання

Протести в Білорусі: почалися нові затримання
Люди з різних районів Мінська скаржаться, на проблеми з мобільним інтернетом А1. Фото: tut.by

У Мінську почалася чергова акція протесту проти фальсифікації виборів, відбуваються затримання, центр міста перекритий силовиками.

У районі станції метро "Пушкінська", "Московська", поруч із площею Незалежності та в інших місцях були помічені автозаки й мікроавтобуси без номерів. Про це повідомляє TUT.BY.

"Площу Незалежності знову перекрили. Біля виходів із підземних переходів чергують силовики. Біля стели виставили огорожу з колючим дротом. Всі входи у двори вздовж проспекту від площі Перемоги до площі Незалежності перегороджені. Біля кожного стоять по два силовики. Станції метро – "Площа Леніна", "Жовтнева", "Площа Перемоги", "Немига", "Фрунзенська", "Молодіжна" і "Якуба Коласа" зачинені", - сказано в повідомленні.

Як зазначається, люди з різних районів Мінська скаржаться, на проблеми з мобільним інтернетом А1. Оператор А1 визнає, що це знову "розпорядження уповноважених органів".

Біля Будинку профспілок затримали хлопця, якого разом з велосипедом завантажили в мікроавтобус. Затримання також пройшли біля готелю "Ювілейний".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна буде долучатися до санкцій проти Білорусі

Між готелем "Ювілейний" і Будинком профспілок зібралося кілька десятків людей. Вони просто стоять, іноді скандуючи: "Живе Білорусь!".

Невелика колона людей рухається в бік готелю "Планета".

Повідомлється, що у Гродно співробітники міліції затримали кореспондента TUT.BY і газети "Народна Воля" Ольгу Комягіну, фотокореспондента TUT.BY і газети "Народна Воля" Катерину Гордєєву.

Представники Європейського Союзу на саміті погодили введення санкцій проти представників влади Білорусі. Обмеження набудуть чинності наступного тижня.

Зараз ви читаєте новину «Протести в Білорусі: почалися нові затримання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі