середа, 27 листопада 2019 10:02

Порахували проституток в Німеччині

Порахували проституток в Німеччині
Порахували проституток в Німеччині. Фото: korrespondent.net.

За даними на кінець 2018-го, близько 32,8 тис. жінок в Німеччині офіційно заробляють на життя проституцією. Дані опублікувало федеральне статистичне відомство у Вісбадені.

Лише кожна п'ята повія має німецький паспорт, тобто всього 6,2 тис. передає "DW".

Близько 11,4 тис представниць професії, які легально пропонують свої послуги на німецькому ринку - уродженки Румунії. Це 35% усіх офіційно зареєстрованих в ФРН повій.

Близько 3,2 жінок мають болгарське громадянство, ще 2,4 - угорське.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нью-Йорк заборонив електронні сигарети

Найбільше повій у Північному Рейні - Вестфалії. Там працюють 9307 жінок. На другому місці - Баварія - 6384, а замикає трійку "лідерів" Баден-Вюртемберг - 3658 робітниць. У Берліні працюють "всього" 750 повій, легально зареєстрованих.

Щодо віку - найбільше жінок віком 21- 44 років. Тобто 25 тис. жінок, або 76% усіх працівниць сфери. 2 тис. - від 18 до 20 років і близько 5,7 тис. жінок віком 45 і старше.

Проституція є в Німеччині легальним заняттям. З 1 липня 2017-го в країні діє закон про захист осіб, які займаються проституцією. Він передбачає обов'язкову реєстрацію тих, хто потрапив в цю професію.

В Амстердамі мають намір відмовитися від використання терміну "Квартал червоних ліхтарів". За словами заступника мера міста з питань туризму Віктора Еверхардта, звична назва зникне з міських покажчиків. ЇЇ змінять на історичну назву району "Де Валлен" або на "Центр міста".

Зараз ви читаєте новину «Порахували проституток в Німеччині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі