четвер, 11 квітня 2019 11:30

Пороблено: у російської пропагандистки в ПАРЄ зламалася уся апаратура

Пороблено: у російської пропагандистки в ПАРЄ зламалася уся апаратура
Російська пропагандистка Ольга Скабеева зазнала професійної невдачі під час весняної сесії ПАРЄ у Страсбурзі після зустрічі з українським депутатом Бориславом Березою Фото: Радио Свобода

Російська пропагандистка Ольга Скабєєва зазнала професійної невдачі під час весняної сесії ПАРЄ у Страсбурзі. У неї вийшла з ладу уся апаратура.

Відповідне відео Борислав Береза опублікував на своїй сторінці у Facebook, пише РБК-Україна.

Він зафіксував на відео, як Скабєєва виходила на зв'язок із російськими телеглядачами за допомогою мобільного телефону, який встановили на кілька валіз. Депутат пояснив, що у пропагандистки "полетіла" абсолютно вся техніка.

"Я такого ще ніколи не бачив, щоб у людини, яка приїхала сюди як пропагандистка, зламалося все взагалі. Зламалося, все, що могло, – звук, лайфью, камери, всі прилади. Вона хвилюється, вона нервує. Це дійсно смішно. Напевно, це порча", — сказав Борислав Береза.

Він спробував поспілкуватися з російською журналісткою, але та відповідати на його питання відмовилася.

Депутат також зафіксував техніку, яка просто в купу звалена на підлозі, та зазначив, що вся вона – неробоча.

"У Скабєєвої, як завжди, – проблема. Головний не той, хто думає, що з ним Бог, а головний той, хто на боці Бога. Але на стороні Бога, мабуть ми, так як у неї все зламалося", — додав депутат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російські пропагандисти пояснили скандальне інтерв'ю із загиблою студенткою

Наприкінці ролика Скабєєва підійшла до Борислава Берези і почала питати: "Що тут відбувається?". Він зазначив, що з її непрацюючої апаратури сміються всі оточуючі та навіть охоронці. Депутат показав обличчя російської пропагандистки – вона ледве стримувала сльози.

У Парламентській асамблеї Ради Європи планують пояснити правила поведінки російській журналістці Ользі Скабєєвій, яка в кулуарах ПАРЄ провокує українських делегатів і влаштовує скандали.

Про це журналістам повідомив голова української делегації в ПАРЄ Володимир Ар'єв.

Зараз ви читаєте новину «Пороблено: у російської пропагандистки в ПАРЄ зламалася уся апаратура». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі