понеділок, 28 серпня 2017 11:10

Понад півтисячі росіян виселяють із турецьких готелів

Понад півтисячі росіян виселяють із турецьких готелів
Російських туристів виселяють з готелів у Туреччині / Фото: 24tv

Російських туристів почали виселяти з готелів турецької курортної перлини – Антальї.

Вони приїхали відпочивати за туристичними путівками збанкрутілого туроператора Ted Travel. Про це на своїй сторінці у Facebook написало посольство РФ у Туреччині.

Виселення викликало шквал скарг на телефонних лініях посольства. Зараз Ростуризм, асоціація "Турпомощь" та інші організації і відомства, пов'язані з цим, намагаються знайти вихід із ситуації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни на міжнародному фестивалі вкрали українське пиво

"Обговорюють зокрема варіант евакуації росіян, які опинилися в скрутному становищі. Проте інформації про прийняте на цей рахунок рішення поки що немає", – йдеться в повідомленні.

Асоціація туроператорів Росії уточнила, що клієнтів Ted Travel виганяти з готелів почали ще в четвер, 24 серпня. 675 з 755 туристів з Туреччини вивезе інша авіакомпанія, "Якутія". Планують, що "евакуація" проходитиме в період з 26 по 31 серпня. Всіх інших відвезуть у Росію в період з 2 по 12 вересня.

Росспоживнагляд визнав небезпечним для російських туристів перебування у районі затоки Анталья в Туреччині. Бо там є великий ризик заразитися вірусом Коксакі.

Зараз ви читаєте новину «Понад півтисячі росіян виселяють із турецьких готелів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі