пʼятниця, 08 січня 2021 10:18

Підтвердили загибель поліцейського під час штурму Капітолію

Підтвердили загибель поліцейського під час штурму Капітолію
Поліція Капітолію офіційно підтвердила смерть свого співробітника під час заворушень у США. Фото: REUTERS

Поліція Капітолію офіційно підтвердила смерть свого співробітника під час заворушень у США 6 січня.

Від поранень помер співробітник поліції Капітолію Брайан Сікнік. Тож тепер кількість жертв зросла до 5. Про це йдеться в заяві на сайті поліції Капітолія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Постріл, від якого загинула прихильниця Трампа, потрапив на відео

Загиблий був залучений до реагування на ситуацію з заворушеннями і отримав поранення після того, як вступив у фізичний контакт з протестувальниками.

"Він повернувся до офісу свого дивізіону і знепритомнів. Його доправили до місцевої лікарні, де він помер від отриманих травм. Смерть офіцера Сікніка буде розслідувана відділом з розслідування вбивств столичного департаменту поліції, USCP і нашими федеральними партнерами", - йдеться в заяві.

У США після штурму Капітолію помер поліцейський. У ході заворушень також від вогнепального поранення загинула маніфестантка Ешлі Бабіт. Також повідомлялося про незв'язані між собою смерті ще трьох осіб, які були кваліфіковані як надзвичайна подія медичного характеру.

Зараз ви читаєте новину «Підтвердили загибель поліцейського під час штурму Капітолію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі