понеділок, 01 травня 2017 14:29

Підтвердили інформацію про затриманих у Британії українців

Підтвердили інформацію про затриманих у Британії українців
Перевірили інформацію про затриманих у Британії українців Фото - 24tv

Посольство України в Британії підтвердило інформацію про затримання громадян України. Їх підозрюють у нелегальному перетині кордону в містечку Орфорд в графстві Саффолк на сході Англії.

Про це Посольство України в Британії повідомили у своєму Twitter.

"Британська прикордонна служба підтвердила затримання 30.04 біля м.Орфорд 7 громадян України під час нелегального перетину кордону Великобританії", - йдеться у повідомленні.

У Посольстві продовжують вживати заходи для належного консульського супроводу цього інциденту з метою захисту прав громадян України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За контрабанду нафти 14 українців судили в Лівії

У Сполученому Королівстві затримали, імовірно, сімох українців за підозрою в нелегальному перетині кордону в містечку Оксфорд, що на сході Великобританії. Човен затриманих сіла на мілину на узбережжі біля графства Саффолк, і вони подали сигнал лиха.

У прибулих представників берегової охорони та прикордонників виникли проблеми з з'ясуванням обставин події з-за незнання затриманими англійської.

Зараз ви читаєте новину «Підтвердили інформацію про затриманих у Британії українців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі