неділя, 09 серпня 2020 12:42

Німеччина третій день фіксує понад тисячу випадків коронавірусу

Німеччина третій день фіксує понад тисячу випадків коронавірусу
Німеччина фіксує значне збільшення кількості заражень коронавірусом. Фото: pixabay

Понад тисячу нових випадків коронавірусу третій день поспіль фіксують у Німеччині.

Такого зростання не було з початку травня, повідомляє DPA.

За даними німецького Міністерства охорони здоров'я, в суботу підтвердили 1122 нових випадки коронавірусу. У четвер зареєстрували 1045 нових випадків, а в п'ятницю - 1147. Кількість випадків зростає в країні з кінця липня, але до цього понад 1000 випадків в день в останній раз було ще 9 травня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Cлідом за Німеччиною ще одна країна оголосила про 2-гу хвилю епідемії

В Німеччині з початку епідемії зареєстрували 215 336 випадків коронавірусу, померли 9195 осіб. За офіційними даними 196 400 людей одужали після інфекції.

В країні триває дискусія щодо посилення карантинних обмежень через пандемію коронавірусу. "Економічна рада ХДС" запропонувала взагалі заборонити усі поїздки до країн із підвищеним ризиком інфікування.

Зараз у Німеччині подорожі в країни з підвищеним ризиком інфікування коронавірусом дозволені. Після повернення з них мандрівники мають надати негативний тест на Covid-19 або два тижні залишатися на карантині. З 8 серпня у Німеччині запроваджують обов'язкове безкоштовне тестування після повернення з таких країн.

За минулу добу в Україні зафіксували 1199 нових випадків коронавірусу. Минулої доби було 1489 інфікованих. Всього від початку епідемії виявили 80 949 випадків інфікування.

Зараз ви читаєте новину «Німеччина третій день фіксує понад тисячу випадків коронавірусу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі