четвер, 07 грудня 2017 06:06

Непозбувна бентега: мешканці села відчувають постійну ерекцію

Непозбувна бентега: мешканці села відчувають постійну ерекцію
Ірландське село переживає постійну ерекцію через сусідство з медфабрикою. Фото:Irish post

Постійну ерекцію кілька років підряд відчувають чоловіки - мешканці ірландського села Рінгаскідді.

Причиною цьому селяни вважають завод компанії Pfizer, котрий виробляє препарати для посилення потенції, повідомляє The Irish Post.

"Раз вдихнув – і сил набув", - говорить місцевий бармен Деббі О'Греді.

Вона, як і більшість мешканці села, вважає, що фабрика виділяє в повітря частинки препарату.

Матір Деббі говорить, що сусідство з фабрикою – благословення для села.

"Я кокетлива жінка, як і багато хто з нас", - зізнається вона. Жінка зізналася, що овдовіла, але не втратила інтересу до чоловіків. "Вниз по вулиці на мене чекає коханий чоловік", - зізналася вона.

Представники компанії Pfizer посміхаються. Запевняють, виробництво високотехнологічне і ні про які викиди мови йти не може. Це лише "кумедний міф", - говорять вони.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 проблем у сексі, які партнери вигадують собі самі

Декого з мешканців села ситуація відверто лякає. Медсестра психіатрії Фіона Тумі, котра повернулася до села через 5 років життя в Америці, відмітила, що навіть собаки ходять по вулиці в стані сексуального збудження. Припускає, що віагра могла потрапити в каналізаційні системи. Це могло статися до того, як виробництво було відрегульовано, припускає жінка.

"Я – хороший коханець. У мене велика практика. Мав більше тисячі жінок. Були часи, коли в ліжку зі мною спали шість чи вісім дівчат. Після 70 років так само потребую цього кілька разів на тиждень. Добре, що є віагра. Ця таблетка стирає межу між молодістю й старістю", - зізнавався засновник журналу Playboy Г'ю Гефнер.

Зараз ви читаєте новину «Непозбувна бентега: мешканці села відчувають постійну ерекцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі