неділя, 14 березня 2021 19:15

Недоїдена ковбаса розкрила давній злочин

Недоїдена ковбаса розкрила давній злочин
У 2012-му злодій зі зломом проник у квартиру та обчистив її. Під час пограбування він дістав з холодильника ковбасу, відкусив шматок і поклав на стіл. Фото: pixabay.com

У німецькому місті Швельм поліцейські розкрили злочин 9-річної давнини. 2012 року злодій, обкрадаючи квартиру, "зазирнув" до холодильника господарів і надкусив ковбасу.

Шматок він поклав на стіл і після крадіжки пішов, повідомило Associated Press.

Поліція використала залишки ковбаси як речовий доказ, взявши із неї зразки ДНК. Дані внесли в міжнародну базу. З'ясувалося, що зразки збігаються із ДНК людини, яку затримали у березні 2021-го. Грабіжник погорів на іншому злочині у Франції.

Фігурантом виявився 30-річний громадянин Албанії. Зазначається, що покарання за крадіжку він може уникнути, адже строк давності у цій справі закінчився. Екстрадувати до Німеччини його не будуть, якщо проти нього не подадуть позов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Домашні ковбаски подають із тушкованою капустою

Майже 2 роки тому в столиці Євген Клопотенко відкрив ресторан "100 років тому вперед".

Заклад пригощає відвідувачів стравами української кухні без стереотипів. Дивують картоплею в карамелі, закускою із бджіл, арахісу та меду, яловичою вирізкою з тартаром, оселедця, морквяним пюре та зернами кропу й десятками інших страв.

Зараз ви читаєте новину «Недоїдена ковбаса розкрила давній злочин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі