середа, 29 вересня 2021 07:24

Назвали країни, де найбільше хворих на Сovid-19

У світі протягом доби 27 вересня діагностували понад 426 тис. нових випадків Covid-19. Найбільше хворих виявили у США, Великій Британії та Туреччині.

У Європі за приростом хвороби лідирують Британія, Росія та Румунія, свідчать дані Worldometers. Україна за кількістю нових заражень перебуває на 15-му місці у світі. Поміж країн Європи вона на сьомому місці.

У США зафіксували понад 105 тис. нових інфікованих за добу, у Великій Британії – понад 34 тис., а в Туреччині – понад 28 тис. заражень. Далі за кількістю хворих у рейтингу перебувають Індія та РФ.

Автор: Worldometers
  У США та РФ найвища у світі добова смертність від коронавірусу
У США та РФ найвища у світі добова смертність від коронавірусу
З початку пандемії у світі зафіксували 4,7 млн летальних випадків хвороби. За добовою смертністю від Covid-19 лідирують США і Росія. Україна на 13-му місці у світі й на четвертому в Європі. За весь час пандемії від недуги вилікувались понад 210 млн осіб.
Наразі нараховується понад 18 млн активних випадків захворювання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Росії зафіксували черговий рекорд Covid-смертності

Генеральний директор Pfizer Альберт Бурла прогнозує, що нормальне життя після пандемії повернеться протягом року. Однак для цього можуть знадобитися щорічні щеплення від Covid-19.

Зараз ви читаєте новину «Назвали країни, де найбільше хворих на Сovid-19». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі