середа, 24 січня 2018 14:06

На обличчі мертвого священника з'явилася усмішка

На обличчі мертвого священника з'явилася усмішка
На обличчі мертвого ченця з'явилася посмішка Фото: http://effiezy.com

У Таїланді для виконання буддистського обряду із домовини витягнули тіло померлого у листопаді ченця.

Очевидці були шоковані тим, що після двох місяців перебування у труні на обличчі священика з'явилася усмішка. Про це повідомляє ТСН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знайшли кабана із рекордним рівнем радіації

Луанг Пхо Піан був відомим духовним гуру у центральному Таїланді. Він є виходцем із Камбоджі. Помер у Бангкоку 16 листопада минулого року у віці 92 років, однак для виконання спеціального будистського обряду провели процес ексгумації. Тобто його тіло витягнули із місця захоронення. Поціновувачі діяльності ченця були шоковані, що на мертвому зеленому обличчі Піана виднілася легка усмішка.

Його тіло виглядало так, наче провело у труні всього 36 годин, а не два місяці. Дехто зі східних вірян вважає, що буддистський священик досяг справжньої нірвани.

Королева іспанської Кастилії Хуана Навіжена рік не дозволяла ховати свого чоловіка Філіпа Австрійського. Він помер 1506-го від віспи. Припускали, що його міг отруїти тесть – король Фердинанд. Хуана їздила із забальзамованим тілом чоловіка країною. Періодично відкривала труну. Щоночі обіймала чоловіка. Пропонуємо дізнатися дев'ять покійників, яких ховали через роки.

Зараз ви читаєте новину «На обличчі мертвого священника з'явилася усмішка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі