середа, 07 вересня 2022 11:16

Спецтема: Війна Росії проти України

"Ми нічого не втратили" – Путін про понад 50 тисяч знищених в Україні військових РФ

"Ми нічого не втратили" – Путін про понад 50 тисяч знищених в Україні військових РФ
Президент РФ Володимир Путін заявив, що Росія "нічого не втратила" у війні проти України. Фото: pravda.com.ua

Попри величезні втрати людей і техніки у війні проти України, президент РФ Володимир Путін заявив, що Росія "нічого не втратила".

А з погляду воєнних дій, "нічого не розпочинала". Таку, м'яко кажучи, дивну заяву лідер РФ зробив 7 вересня на засіданні Східного економічного форуму у Владивостоці, повідомляє російське інформагентство ТАСС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін може захотіти нові "Мінські угоди" щодо ЗАЕС – ISW

Путін стверджує, що всі агресивні кроки Росії спрямовані нібито на зміцнення суверенітету.

"Ми нічого не втратили. І нічого не втратимо. Головне надбання – зміцнення нашого суверенітету. Так, відбувається певна поляризація, але, я вважаю, і у світі, і всередині країни це лише на користь. Тому що все непотрібне, шкідливе і все, що нам заважає йти вперед, буде відкинуто", – сказав Путін.

Він запевняє, що РФ тільки набирає обертів у своєму розвитку.

Втрати російських окупантів в Україні на 7 вересня становлять 50 610 осіб. Ще 460 росіян поповнили лави "200-х" 6 вересня, повідомив Генеральний штаб Збройних сил України.

У війні проти України вже 75 тис. росіян ліквідовані чи поранені, переконані у Сполучених Штатах Америки. За їхніми оцінками, понад 80% складу російських сухопутних сил зав'язли у воєнних діях і відчувають втому.

Зараз ви читаєте новину «"Ми нічого не втратили" – Путін про понад 50 тисяч знищених в Україні військових РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі