середа, 21 лютого 2018 21:45

Мережу вразило масштабне світлове шоу дронів

Мережу вразило масштабне світлове шоу дронів
Грандіозне шоу дронів влаштували під час святкування китайського Нового року. Фото: Razga

За традицією у Китаї під час святкування Нового року за Східним календарем влаштовують фестиваль ліхтарів. Цього року мешканці одного з китайських міст вирішили використати сучасні технології у проведені свята, запустивши в небо 300 підсвічених дронів.

Про вражаюче шоу в місті Гуанчжоу, на сході Китаю повідомляє CGTN.

Безпілотники літали навколо телевежі Гуанчжоуі, формуючи різні фігури. До святкування китайського Нового року приєдналась і Франція, де також влаштували світлове шоу, підсвітивши Ейфелеву вежу. Крім того, ді-джеї разом з китайськими музикантами влаштували у Гранд Палаці в Парижі музичне шоу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Китайський Новий рік: як залучити радість у життя

Телевежу Гуанчжоуі підсвітили ще у понеділок, напередодні Фестивалю весни , для шоу використали 700 світильників та 30 лазерних ламп, а також народну музику. Крім вежі,яку прозвали "струнка талія", у світловому шоу використали міську площу, висотні будівлі і мости вздовж річки Чжуцзян.

Китайський Новий рік відзначали і у Львові. Святкування тривало протягом 15-18 лютого і супроводжувалося ходою драконів з лазерним шоу.

Зараз ви читаєте новину «Мережу вразило масштабне світлове шоу дронів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі