четвер, 20 вересня 2018 09:03

Мати загиблого в Сирії російського військового вела антиукраїнську пропаганду

Автор: ТСН
  Москвичка Олена Альошина, яка вела антиукраїнську пропаганду, втратила сина у Сирії. Він загинув у збитому літаку
Москвичка Олена Альошина, яка вела антиукраїнську пропаганду, втратила сина у Сирії. Він загинув у збитому літаку

Москвичка Олена Альошина звинуватила Україну в катастрофі малайзійського "Боїнга". Вона - дружина російського генерала та мати підполковника, вела активну антиукраїнську пропаганду, відпочивала в окупованому Криму і навіть потрапила за це до списку "Миротворця".

Тепер у Сирії її сина в літаку вбила російська ракета, йшлося в ТСН.

За кілька годин до того, як союзники Москви - сирійські урядові війська - збили літак із 15 російськими військовими, Альошина поширила у Facebook чергову кремлівську брехню про збитий над Донеччиною 4 роки тому пасажирський лайнер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ніхто не повірив: як відреагували Україна та світ на російське "розслідування" катастрофи МН17

А потім з'явився її новий пост: "Люди, у мене син загинув на літаку Іл-20 у Сирії. Не маю сил навіть плакати, просто волаю!".

Незабаром цей допис зник із соцмережі, як і фото загиблого сина.

Літак Міноборони РФ з екіпажем із 15 осіб був збитий у ніч на 18 вересня під час заходу на посадку на аеродром Хмеймім у Сирії. Російська влада звинуватила Ізраїль у створенні ситуації, через яку засоби ППО Сирії збили Іл-20.

Зараз ви читаєте новину «Мати загиблого в Сирії російського військового вела антиукраїнську пропаганду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі