понеділок, 29 травня 2017 23:28

Макрон сказав, що думає про Росію та її ЗМІ

Макрон сказав, що думає про Росію та її ЗМІ
Президент Франції Еммануель Макрон оцінив роль Росії у конфлікті на Донбасі. Фото: geopolitica.ru

Президент Франції Еммануель Макрон охарактеризував роль Росії у конфлікті в Донбасі як "вторгнення". І заявив, що Франція може посилити санкції проти Росії в разі ескалації конфлікту на Донбасі.

Про це Макрон сказав під час спільної з президентом РФ Володимиром Путіним прес-конференції у Версалі, повідомляє Bloomberg.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Макрон із Путіним матимуть жорстку розмову щодо України

Французький лідер заявив про намір провести новий раунд переговорів у нормандському форматі.

"Ми маємо намір провести новий раунд переговорів у нормандському форматі з Німеччиною і Україною, щоб мати повний аналіз ситуації. Також в рамках цього нормандського формату ми повинні мати вичерпний доповідь Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ", - сказав Макрон.

Він також назвав російські ЗМІ брехливими. "У мене завжди були хороші відносини з іноземними журналістами, але вони повинні бути журналістами. Russia Today і "Спутник" ведуть себе не як ЗМІ, а як органи впливу та пропаганди. Брехливої пропаганди. І я відчував, що вони не повинні мати доступ до моєї штаб-квартири", - заявив Макрон.

У Версалі відбулася перша зустріч новообраного французького президента Еммануеля Макрона і російського Володимира Путіна.

Зараз ви читаєте новину «Макрон сказав, що думає про Росію та її ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі