пʼятниця, 23 лютого 2018 14:48

Магазин заплатить $450 тис. штрафу через знижку на "Нутеллу"

Магазин заплатить $450 тис. штрафу через знижку на "Нутеллу"
Французькій мережі магазинів Intermarche загрожує штраф через знижку на Nutella. Фото: muyinteresante.com.mx

Французькій мережі магазинів Intermarche загрожує штраф до $450 тис. через 70% знижку, встановлену на шоколадну пасту Nutella. Пропозиція спричинила масову бійку серед відвідувачів.

Управління міністерства економіки Франції з питань конкуренції (DGCCRF) звинуватило компанію, що вона продала ласощі дешевше, ніж купила, повідомляє УНН.

Згідно із законодавством Франції, магазини мають право виставляти ціну нижче покупної тільки під час сезонних розпродажів. Або на товари, які знаходилися на складі більше 30 днів. Розпродаж в Intermarche проходив в кінці січня, після закінчення різдвяних і новорічних канікул. Представники магазина в інтерв'ю заявили, що знижки потрапили в період зимових розпродажів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 6 секретів, що допоможуть розлюбити солодощі

Покупці у французькому супермаркеті побилися за дешеву шоколадну пасту "Нутелла". Неймовірний ажіотаж викликала знижка у 70%.
Ціна на "Нутеллу" в мережі магазинів Intermarché впала з €4,50 до €1,40. Усі запаси продукту розкупили за 15 хвилин, повідомляє BBC.

Зараз ви читаєте новину «Магазин заплатить $450 тис. штрафу через знижку на "Нутеллу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі