пʼятниця, 30 жовтня 2020 15:18

Лукашенко заявив, що не буде тікати з Білорусі

Лукашенко заявив, що не буде тікати з Білорусі
Лукашенко пообіцяв залишитись в країні. Фото: Reuters

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що не планує тікати під тиском протестів.

Сказав про це на зустрічі з колективом міністерства внутрішніх справ, повідомляє Tut.by.

"Президент ніколи не тікав і тікати не збирається. Я прожив достатньо в цьому житті. Але якщо хтось думає, що я зараз зібрався і накивав п'ятами. Слухайте, були ситуації, може, коли хтось і тремтів. Але ось генерали сидять, які постійно зі мною стикалися, бачили, що вмене навіть волосина не здригнулася", - заявив Лукашенко.

Сказав, що навіть пішовши з поста глави держави, буде готовий допомагати майбутньому президенту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Протести в Білорусі: почалися жорстокі затримання

"Ми з вами рано чи пізно підемо з цих посад, але ми не підемо від збереження того, що ми зараз зберегли. Тому якщо ви покличете мене до себе, коли ми нібито з вами будемо на пенсії, ми ще послужимо цій державі й народу. І якщо новий президент, генерали, прийшовши після нас, захочуть поради і допомоги, підтримки, ми їм надамо. Ось і вся моя політика", - сказав Лукашенко.

У Білорусі утворено Народне антикризове управління (НАУ). Воно вирішуватиме завдання, що стоять перед країною, з моменту відходу експрезидента до нових виборів і переходу влади до нового уряду.

Зараз ви читаєте новину «Лукашенко заявив, що не буде тікати з Білорусі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі