четвер, 19 жовтня 2017 12:12

Ксенія Собчак висловила свою позицію щодо Криму

Ксенія Собчак висловила свою позицію щодо Криму
Собчак зробила скандальну заяву щодо Криму. Фото: youtube

Скандальна російська журналістка Ксенія Собчак, котра напередодні оголосила про своє бажання взяти участь у президентських виборах 2018 року, висловила свою позицію з приводу Криму.

Повідомлення про це з'явилося на сайті "Апостроф".

У листі, розповсюдженому серед російських ЗМІ, вона заявила, що не знає, чий Крим, і це повинні вирішити "люди", країни-сусіди та міжнародна спільнота.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Рано чи пізно Російська імперія розвалиться" - співак Сергій Шнуров

"Я — поза жорсткими ідеологічними рамками. Я не належу до конкретних партій, не звязана партійною чи груповою дисципліною, в рамках цієї кампанії я навіть не за "Крим наш" і не проти. Я за те, щоб в країні припинилися тотальні крадіжки, з'явилась справжня політика, влада, підзвітна вільному волевиявленню людей, котрі самі вирішать, як їм жити, і на рівних правах з усією світовою спільнотою і сусідами вирішать, чий же Крим насправді", - йдеться у листі від Ксенії Собчак.

Преса висловлює припущення, що, залучивши Ксенію Собчак до виборів, Кремль намагається створити видимість демократичного процесу в Росії.

Претензії Ксенії Собчак до глави української держави викликали обурення в соцмережах. Особливо шокувало твердження Собчак, що Порошенко вже три роки воює із власним народом.

Зараз ви читаєте новину «Ксенія Собчак висловила свою позицію щодо Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі