пʼятниця, 19 листопада 2021 15:34

Кремль відреагував на пропозицію США не визнавати Путіна президентом

Кремль відреагував на пропозицію США не визнавати Путіна президентом
Кремль назвав ініціативу конгресменів доказом втручання США у справи інших країн. Фото: Reuters

У Кремлі відреагували на проєкт резолюції Конгресу США щодо невизнання російського лідера Володимира Путіна президентом РФ після 2024 року.

У Путіна пропозицію конгресменів назвали "втручанням у внутрішні справи" Росії, повідомляє російське агентство РБК.

"Щоразу нам здається, що нічого безглуздішого, агресивнішого, недружнішого й неконструктивнішого з-за океану більше надійти не може. І щоразу ми помиляємося. Надходить, на жаль", - заявив прессекретар Путіна Дмитро Пєсков.

Він назвав ініціативу конгресменів доказом втручання США у справи інших країн.

"Ми вважаємо неприйнятними подібні ініціативи та втручанням у наші справи. Лише росіяни можуть визначати, хто й коли має бути президентом РФ. Жодна інша країна світу не може претендувати на це", - додав Пєсков.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін наказав відправити на окупований Донбас "гуманітарку"

До Конгресу США надійшла пропозиція не визнавати Путіна президентом РФ, якщо він вирішить балотуватися на новий термін 2024 року. Конгресмени Стів Коен і Джо Вілсон внесли до палати представників Конгресу резолюцію про невизнання Путіна главою держави після закінчення останнього терміну 7 травня 2024-го.

Зараз ви читаєте новину «Кремль відреагував на пропозицію США не визнавати Путіна президентом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі