субота, 11 серпня 2018 17:43

"Клоуни і невдахи" - Трамп розкритикував колишнє керівництво ФБР

"Клоуни і невдахи" - Трамп розкритикував колишнє керівництво ФБР
Трамп звинуватив ФБР у приховуванні інформації. Фото: УНІАН

Президент США Дональд Трамп розкритикував колишнє керівництво ФБР.

Екс-директора ФБР Джеймса Комі, його заступника Ендрю Маккейба та інших співробітників відомства він назвав "клоунами і невдахами" у Twitter.

"Чи відновить коли-небудь ФБР свою колись зоряну репутацію, так сильно пошкоджену Комі, МакКейбом, Пітером Стржоком, його милою коханкою Лізою Пейдж, а також іншими високопоставленими чиновниками - на даний момент відстороненими від своїх обов'язків або звільненими? Ці клоуни і невдахи нашкодили стільком прекрасним людям в ФБР!" - написав американський лідер.

Трамп запитав, чому ФБР не передало правозахисній організації Judicial Watch і іншим установам жодного повідомлення з листування Ендрю Маккейб, який як близький соратник і заступник колишнього директора ФБР був безпосередньо пов'язаний з розслідуваннями про президентські вибори в 2016 році.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліцію США готують до протестів через Трампа

"Що вони приховують? Під час президентської кампанії Гілларі Клінтон дружина Маккейб отримувала від її людей великі гроші", - написав президент.

До свого звільнення в 2016 році Маккейб був причетний до розслідувань про використання Гілларі Клінтон приватної пошти для службового листування і про передбачувану зв'язку кампанії Дональда Трампа з Росією.

Колишній голова президентської кампанії Дональда Трампа та екс-радник Віктора Януковича Пол Манафорт у 2012 році отримав від українських політиків $31 млн. Про це на суді у справі про податкові злочини Манафорта заявив судовий бухгалтер ФБР Морган Магіонос.

Зараз ви читаєте новину «"Клоуни і невдахи" - Трамп розкритикував колишнє керівництво ФБР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі