вівторок, 24 липня 2018 14:53

Ізраїль збив "Су-шку", яка перетнула його повітряний простір - показали відео

Ізраїль збив "Су-шку", яка перетнула його повітряний простір - показали відео
Дві ракети Patriot запустили у сирійський літак, який перетнув повітряний простір Ізраїлю

Ізраїльські сили ППО збили сирійський бомбардувальник російського виробництва, коли той перетнув повітряний простір країни. За попередніми даними, це був Су-24 або Су-22.

Військові запустили 2 ракети із американського зенітно-ракетного комплексу Patriot. Перед тим на півночі країни було чутно сирени повітряної тривоги, повідомляє у Twitter Міністерство оборони Ізраїлю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трамп проситиме Путіна про Сирію

Літак перетнув кордон країни у районі Голанських висот - спірної території між Ізраїлем та Сирією. Подолав близько 1,5 км. Після чого його перехопили ракети, говорять в оборонному відомстві.

Літак почав скидати бомби, повідомляють користувачі у соцмережах.

Російські протиракетні зенітні комплекси "Панцир-С" знову не змогли відбити ракетний обстріл території Сирії з боку Ізраїлю. Ізраїльска армія завдала удару по регіону біля поселення Хан Арнаба 6 липня. Знищено військову техніку. Загинули кілька військових. Російські ПЗРК знаходилися на відстані 20-30 км.

Зараз ви читаєте новину «Ізраїль збив "Су-шку", яка перетнула його повітряний простір - показали відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі