четвер, 09 лютого 2017 02:55

Ізраїль перехопив ракети, спрямовані на його курорт

Ізраїль перехопив ракети, спрямовані на його курорт

Система "Залізний купол" збила три ракети, випущені по ізраїльського курорту Ейлат. Ще одна розірвалася в незаселеній місцевості. Ракети були випущені з Єгипту, з території Синайського півострова.

Про це повідомив "9 канал".

Місцеві чули гучні вибухи, в будинках спостерігалася легка вібрація. Інформації про матеріальні збитки немає. Кільком іноземним туристам, які перебували в шоковому стані, надали медичну допомогу в лікарні "Йосефталь". Мерія Ейлата зібралася на термінову нараду.

Незадовго до цього на північному кордоні Ізраїлю розірвався танковий снаряд, випущений з Сирії. У відповідь сили Армії оборони Ізраїлю обстріляли об'єкт армії Асада на сирійській території.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Головне – не бути на першому чи останньому поверхах

Антитерористична операція в Єгипті на півночі Синайського півострова триває вже близько двох років. Там зосередилися екстремістські угруповання, в тому числі і пов'язані з "Ісламською державою". Напади бойовиків на представників правопорядку на півночі Синаю відбуваються практично щодня. В результаті терористичних атак в регіоні постраждали сотні військовослужбовців.

Зараз ви читаєте новину «Ізраїль перехопив ракети, спрямовані на його курорт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі