четвер, 26 вересня 2024 08:58

Ізраїль не збирається припиняти бойові дії проти Хезболли - Нетаньягу

Ізраїль не збирається припиняти бойові дії проти Хезболли - Нетаньягу
Премʼєр Ізраїля заявив, що не збирається припиняти бойові дії проти "Хезболли". Фото: pixabay.com

Ізраїль не збирається припиняти військові дії проти Хезболли доти, доки жителі півночі не зможуть безпечно повернутися до своїх домівок.

Про це заявив премʼєр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу, пише AFP.

"Ми завдаємо Хезболли таких ударів, яких вона собі навіть не могла уявити. Ми робимо це з повною силою, ми робимо це з хитрістю. Одне я вам обіцяю: ми не заспокоїмося, поки вони не повернуться додому", - сказав він у своїй заяві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У бойовиків Хезболли вибухнули пейджери

Раніше ввечері голова ізраїльської армії Герці Галеві наказав солдатам бути готовими до можливого вторгнення до Лівану.

"Ми не зупиняємося. Ми будемо продовжувати атакувати і завдавати шкоди Хезболлі скрізь. Для цього ми готуємося до маневрів, і сенс полягає в тому, що ваші військові черевики, ваші маневрені черевики увійдуть на територію ворога. Це ті речі, які дозволять нам потім безпечно повернути жителів півночі", - заявив він.

Ізраїль зведе рахунки із кожним, хто завдає йому шкоди. Із такою заявою прем'єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу звернувся до нації після загибелі політичного лідера ХАМАСу Ісмаїла Ганії та командира Хезболли Фуада Шукра.

Зараз ви читаєте новину «Ізраїль не збирається припиняти бойові дії проти Хезболли - Нетаньягу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі