середа, 25 березня 2020 08:43

Індекс Dow Jones рекордно зріс за 90 років

Індекс Dow Jones рекордно зріс за 90 років
Причиною такого стрімкого зростання є надії, які ринок пов'язує з гігантським пакетом допомоги економіці Фото: reuters

24 березня індекс Dow Jones на Нью-Йоркській фондовій біржі виріс на 2112,98 пункти (11,36%), встановившись на позначці 20704,91 пункти.

Це найвище зростання з 1933 року, пише DW.

Причиною такого стрімкого зростання є надії, які ринок пов'язує з гігантським пакетом допомоги економіці. Його зараз обговорють в Сенаті. Скласти може майже $2 трильйони. За даними агентства AFP позиції демократів і республіканців по пакету, "зблизилися".

Фондовий індекс S&P 500: туди входить 500 найбільших компаній ринку США, називається "барометром американської економіки", - виріс на 9,4%. Показник електронної біржі Nasdaq, що спеціалізується на акціях високотехнологічних компаній, піднявся на 8,1%.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Криза насувається: Нью-йоркську біржу зупинили вдруге за тиждень

Зростання індексів також може бути пов'язано з позитивними новинами з Китаю та Італії.

Поточну ситуацію багато хто сприймає як кризовий період. Але нинішня просадка на фондових ринках - одне з рідкісних можливостей для інвестування, яка з'являється раз на 10 років. Експерти інвестиційної компанії "ФРИДОМ ФІНАНС УКРАЇНА" пояснюють, чому зараз відповідний момент для укладення угод і які фінансові інструменти краще вибирати на спаді. Ознайомитися з умовами інвестування в цінні папери можна на сайті: https://ffin.ua/.

Зараз ви читаєте новину «Індекс Dow Jones рекордно зріс за 90 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі