понеділок, 12 квітня 2021 05:30

Грузію накрила третя хвиля епідемії коронавірусу

Грузію накрила третя хвиля епідемії коронавірусу

Грузію накрила третя хвиля епідемії коронавірусу. Про це заявив керівник Національного центру з контролю над захворюваннями і громадського здоров'я МОЗ країни Аміран Гамкрелідзе в ефірі телеканалу Руставі 2.

"У країні вже почалася третя хвиля, однак ми хочемо, щоб вона була максимально керованою, щоб не отримати широкомасштабної епідемії", - зазначив чиновник.

За його словами, причинами активного поширення інфекції є масові скупчення жителів країни на весіллях, поминках, днях народження та інші заходах. Крім того, Гамкрелідзе повідомив, що останнім часом більшість випадків зараження пов'язані з поширенням так званого британського штаму COVID-19.

За останніми даними, у Грузії з населенням майже чотири мільйони людей з початку пандемії коронавірусу зафіксовано понад 288 тисяч випадків зараження, з яких більше 277 тисяч закінчилися одужанням і 3877 - смертю інфікованих.

Зараз ви читаєте новину «Грузію накрила третя хвиля епідемії коронавірусу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі