вівторок, 26 червня 2018 06:07

Гори, море й котеня - подружжя заробляє $8 тис. щомісяця завдяки мандрівкам
25

Джонатан та Кеч покинули свої  звичні заняття та почали заробляти на мандрівках
Фото: Daily Mail
Джонатан та Кеч покинули свої  звичні заняття та почали заробляти на мандрівках
Джонатан та Кеч покинули свої  звичні заняття та почали заробляти на мандрівках
Джонатан та Кеч покинули свої  звичні заняття та почали заробляти на мандрівках
Джонатан, Кеч і Капітан Ахава подорожують по всьому світу

33-річний Джонатан Хау та його дружина 30-річна Кеч за майже 5 років відвідали 75 країн, включаючи Антарктиду. Вони подорожують разом з котеням та заробляють на цьому $70-100 тис. на рік.

Джонатан і Кеч покинули свою звичайну роботу і зайнялися мандрівками 2013-го. Невдовзі познайомилися на Лаосі. 2016-го зіграли весілля у Англії. Тепер ведуть свій сайт про мандрівки www.twomonkeystravelgroup.com і заробляють на ньому гроші, розповідає Daily Mail.

"Ми почали подорожувати в один і той же час. Якщо рахувати поокремо, то кожен відвідав більше 100 країн. Разом ми побували у 75 на кожному континенті", - розповідає філіпінка Кеч.

Перед тим, як вирушити у мандри Джонатан із британського Страуда працював інженером у Вельсі. Розробляв медичне обладнання. Заробляв за це близько $35 тис. на рік.

"Якщо ми важко працюємо на свою кар'єру, а вкінці місяця почуваємося розбитими, то треба зупинитися, подумав він", - пояснює рішення свого чоловіка Кеч.

Жінка працювала на охоронну фірму на Середньому Сході і заробляла близько $18,6 тис. на рік.Останній контракт на нафтодобувну компанію приносив $13 тис. Жінка вирішила зібрати всі заощадження та вирушити у мандрівку. Невдовзі вона зустріла Джонатана. Вони певний час жили у В'єтнамі та викладали англійську. На зароблені кошти вирушили до Індії вивчати йогу та лікувальний масаж. 2014-го подружжя оселилося у Перу і завело свій блог. Зараз до них долучилися 20 дописувачів по всьому світу. Хау створили окремий блог - MrandMrsHowe.com.

Автор: Daily Mail
  Джонатан та Кеч зіграли весілля у Англії
Джонатан та Кеч зіграли весілля у Англії

"Нинішній об'єм доходу - доволі зручний для нас, бо витрати залежать на те, де ми живемо, скільки витрачаємо на мандрівку чи на човен", - каже Кеч.

Найсмачніша їжа у Туреччині. Бували там п'ять разів

Минулого року подружжя купило 11-метрову яхту SV Empress і зараз відпочиває у Домініканській Республіці разом зі своїм котеня Капітаном Ахавою, якого вони врятували.

Автор: Daily Mail
  Джонатан, Кеч і Капітан Ахава подорожують по всьому світу
Джонатан, Кеч і Капітан Ахава подорожують по всьому світу

"Йому було три місяці, коли ми знайшли його у американській Флориді після урагану Ірма. Дали прізвисько на честь божевільного капітана із "Мобі Діка". Він живе на борту. Навіть має свій паспорт зі штампами кожної країми, де ми побували", - розповідає жінка.

Яхта стоїть у тихій бухті - перечікує сезон ураганів. Джонатан тим часом купив собі мотоцикл та завів друзів.

"Кожен з нас згоден працювати в більш загальноприйнятому форматі, але тільки в тому випадку, якщо це значно поліпшить нашу якість життя ", - каже Кеч.

Подружжя не має улюбленої країни. Але найбільше сподобався, кажуть, південноамериканський регіон Патагонія. Його відвідували двічі - вперше мандрували автостопом по високогірній трасі Карретера Австрал на висоті понад 1 тис. км. Вдруге - по дорозі в Антарктиду. А їжа найсмачніша у Туреччині, говорять. Бували там п'ять разів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Щомісяця виплачують €800 на проживання: українка розповіла, як вступила в данський університет

Кеч і Джонатан не надто прагнуть розібратися в політичній ситуації всередині країн, які відвідують. Кажуть, помічають іноді зміни в правилах отримання віз чи взаємодії зі службами у справах імігрантів. Але прості люди, поза політикою, завжди дружні та привітні.

"Вони завжди стараються, аби у тебе лишилося найкраще враження від їх країни", - каже Кеч.

У майбутньому пара планує купити великий катамаран чи тримаран, придбати шматок землі в якійсь із країн і побудувати будинок із морським краєвидом.

25-річні маркетолог Маріон Генрі та інженер-будівельник Флоріан Фредет змінили звичний ритм життя, взяли рюкзаки і подорожують світом у пошуках пригод. Пара зібрала всі свої заощадження. На них переробили старий фургон Ford Transit і подорожують Європою разом із котом Сача і собакою Льюїсом

Зараз ви читаєте новину «Гори, море й котеня - подружжя заробляє $8 тис. щомісяця завдяки мандрівкам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі