четвер, 06 червня 2024 10:13

Дрони атакували нафтобазу у Бєлгородській області - ЗМІ

Дрони атакували нафтобазу у Бєлгородській області - ЗМІ
Сталась пожежа на російській нафтобазі. Фото: РосЗМІ

У ніч на 6 червня дронами атакували російська нафтобаза в Бєлгородській області.

Це була планова робота Головного управління розвідки Міноборони, передає "РБК-Україна" з посиланням на джерело у Силах оборони.

"Завдання виконано, заходи триватимуть", - сказало воно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Росії горить НПЗ, заявляють про атаку дронів

Про атаку на нафтобазу Старооскольського міського округу повідомив і губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков. Він сказав, що загорівся один із резервуарів, але пожежа нібито була ліквідована і "ніхто не постраждав".

"Чотирма пожежними розрахунками вогнище займання було оперативно ліквідовано. Вибуховою хвилею вибило вікна у будівлі охорони. Постраждалих немає", - написав Гладков.

Середньодобова швидкість переробки нафти в Росії впала до найнижчого тижневого рівня за 10 місяців після атак українських дронів по кількох великих обʼєктах.

Після атак безпілотників російські нафтопереробні заводи з 14 по 20 березня переробляли 5,03 млн барелів нафти на день. Це більш як на 400 000 барелів на день нижче за середній показник на початку місяця.

Зараз ви читаєте новину «Дрони атакували нафтобазу у Бєлгородській області - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі