вівторок, 03 квітня 2018 22:00

Британський музикант вимагає компенсації за те, що він втратив слух

Британський музикант вимагає компенсації за те, що він втратив слух
Музикант вимагає компенсацію за те, що він втратив слух під час репитиції в Лондонській опері. Фото: Reportal

Британський скрипаль Крістофер Голдшайдер заявив, що під час репетиції у Лондонській Королівській опері отримав фатальні пошкодження слуху.

За це музикант вимагає компенсацію, повідомляє CNN.

Голдшайдер подав позов до суду на Лондонську оперу за нанесену шкоду його здоров'ю. Скрипаль сказав, що під час репетиції вагнерівської "Валькірії" гучність шуму в оркестровій ямі була 137 дБ (такий же шум видає реактивний літак). Через це він зазнав "акустичного шоку", що згодом призвело до втрати слуху.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рекрутери розповіли, коли не варто міняти роботу

Крістофер Голдшайдер зміг довести свою правоту і суд визнав той факт, що Лондонська опера порушила закон про захист від шуму на робочому місці. Ця справа була унікальною, адже це перший випадок, коли суд визнав "акустичний шок" як підставу для виплати компенсації. Тепер музикант вимагає від опери виплатити йому 1 млн $ за нанесену шкоду його здоров'ю.

Через знеструмлення всіх шахт держпідприємства "Первомайськвугілля" на Луганщині під землею залишаються 240 гірників. Люди знаходяться на глибині в 1000 м.

Зараз ви читаєте новину «Британський музикант вимагає компенсації за те, що він втратив слух». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі