пʼятниця, 19 березня 2021 17:59

Білорусам обмежили доступ до сайту, на якому проходить голосування за переговори з режимом Лукашенка

Білорусам обмежили доступ до сайту, на якому проходить голосування за переговори з режимом Лукашенка
У Білорусі заблокували доступ до сайту "Голос". Фото: news-front.info

У п'ятницю, 19 березня, в Білорусі почали блокувати сайт "Голос", який створила лідерка білоруської опозиції Світлана Тихановська для проведення голосування за переговори з режимом самопроголошеного президента Олександра Лукашенка.

Подробицями поділилося видання Tut.by.

У 10-11 ранку від білорусів, які користуються операторами MTC та life, почали надходити скарги про блокування сигналу. За їхніми словами, вони не могли зайти на сайт "Голос". У інших операторів сторінка грузилася.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тихановська закликала США запровадити санкції проти "гаманців" Лукашенка

При спробі зайти на сайт з'являється повідомлення, що "доступ до ресурсів обмежено на підставі рішення Міністерства інформації Республіки Білорусь", або сторінка просто не завантажується.

Видання Tut.by повідомило, що сайт потрапив у список обмеженого доступу "на підставі рішення Міністерства інформації Республіки Білорусь" від 19 березня.

Лідерка білоруської опозиції Світлана Тихановська звернулася до білорусів з новиною про запуск онлайн-голосування щодо переговорів із владою країни за участі міжнародного посередника.

Зараз ви читаєте новину «Білорусам обмежили доступ до сайту, на якому проходить голосування за переговори з режимом Лукашенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі