субота, 11 квітня 2020 17:47

Білорусь: на Covid-19 захворіли сотні медиків

Білорусь: на Covid-19 захворіли сотні медиків
У Білорусі понад 300 медпрацівників заразилися коронавірусом. Фото president.gov.бу

У Білорусі понад 300 медпрацівників заразилися коронавірусом. Найбільше хворих у Вітебську та Мінську

"На сьогодні лабораторно підтверджено 301 випадок зараження медичних працівників. По кожному випадку ми проводимо епідрозслідування", - заявляє міністр охорони здоров'я Республіки Білорусь Володимир Каранік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Польщі українським студентам забороняють виходити з дому

За словами чиновника, найбільше хворих медиків виявили у Вітебську та Мінську. При цьому менше заражалися медпрацівники там, де клініки були перепрофільовані заздалегідь.

Станом на 8 квітня в Білорусі провели близько 46 тисяч тестів на коронавірусну інфекцію. Тести роблять у 13 лабораторіях. У Білорусі з початку спалаху епідемії Covid-19 зафіксовано 1066 випадків коронавірусу, 77 осіб одужали, нових випадків смерті за минулу добу не зареєстровано.

Глава МЗС України Дмитро Кулеба взяв на контроль ситуацію з неповнолітніми українськими студентами у Польщі. Вони під час карантину не можуть виходити з дому без супроводу повнолітніх, пише міністр у Twitter.

Зараз ви читаєте новину «Білорусь: на Covid-19 захворіли сотні медиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі