вівторок, 06 листопада 2018 15:20

Багатодітна матір стала мультимільйонеркою

Багатодітна матір стала мультимільйонеркою
Сума виграшу склала $344 млн

Мати-одиначка з американського штату Айова Ларін Вест, 51 рік, стала переможницею другої за популярністю лотереї в США Powerball. Сума виграшу склала $344 млн.

За правилами розіграшу, жінці належить половина від 688-мільйонного джек-пота. Цей приз був розіграний минулого тижня і другий квиток був проданий у штаті Нью-Йорк, пише Associated Press.

Другий переможець залишається невідомим.

За словами Ларін, вона ледь не позбулася свого призу, загубивши "щасливий квиток". На щастя, доля знову посміхнулася і свій білет Ларін знайшла в машині сестри.

"Мені ніхто не повірив. Ні мої 3 доньки, ні інші родичі. Всі думали, що я збожеволіла", – розповіла Ларін.

Жінка отримає не виграні 50% джекпоту, а лише $198,1 млн. Ларін вирішила отримати всю суму відразу, а не оформляти щомісячні виплати протягом 20 років.

До "щасливого квитка" Ларін займалася медичним страхуванням. Одразу після виграшу залишила роботу, вирішила купити будинок, нове авто та вийти на пенсію..

За словами експертів, шанси на перемогу у лотереї були 292 200 000 до 1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Домогосподарка виграла 1 мільйон гривень

Українець виграв майже 18 млн грн у лотерею. Учасник розіграшу зірвав джекпот завдяки правильно вгаданим номерам 7 кульок.

Зараз ви читаєте новину «Багатодітна матір стала мультимільйонеркою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі