вівторок, 15 грудня 2020 07:22

11 загиблих: у Росії згорів будинок для літніх людей

У селі Ішбулдіно в російській Башкирії 11 людей загинули під час пожежі в приватному будинку для людей похилого віку. Він розташовувався в дерев'яній одноповерховій будівлі з мансардою і належав .йя".

4 людям вдалося врятуватися, серед них – 1 працівниця, повідомляє Telegram-канал Mash.

Автор: t.me/breakingmash
  У   Росії     11 людей загинули під час пожежі в приватному будинку для людей похилого віку
У Росії 11 людей загинули під час пожежі в приватному будинку для людей похилого віку

"Одна із чотирьох, хто врятувався, - штатний працівник. Жінка вивела 3 людей похилого віку, коли спрацювала пожежна сигналізація. Але інших врятувати не встигла. А вибратися самостійно літні люди не змогли", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не щастить росіянам: згорів великий військовий завод

Вогонь ліквідували о 4:00 ранку. За інформацією російських ЗМІ, будинок для людей похилого віку не мав ліцензії на постійне проживання постояльців.

Слідчі відкрили кримінальну справу. На місці працюють експерти, які встановлять причину події.

Невідомий у камуфляжі відкрив вогонь з автоматичної зброї по пожежниках, які прибули на виклик в селище під Смоленськом в Росії. Чоловік у камуфляжі підпалив спочатку свій будинок, потім і сусідський в селищі Ольша. Після цього він взяв травматичний пістолет і обстріляв трьох працівників МНС, що прибули за викликом на пожежу. Згодом їх госпіталізували.

Зараз ви читаєте новину «11 загиблих: у Росії згорів будинок для літніх людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі