понеділок, 17 вересня 2012 00:15

До школи зроблять перепустки

У Вінницькій загальноосвітній школі №12 запроваджують електронну систему пропуску. Дітям роздадуть пластикові картки, якими вони будуть користуватися при вході та виході зі школи. При цьому батьки отримуватимуть повідомлення на телефон, коли дитина прийшла у школу.

— Картка діє на весь період навчання, — пояснює директор школи Сергій Загородній, 43 роки. — За неї потрібно заплатити 40 гривень. Видається раз на весь період навчання. Після закінчення школи залишається в учнів.

Електронну систему пропуску профінансувало Міністерство освіти. Ставлять таку за заявою директора, коштує 50 тис. грн.

— Додатково в коридорі поставимо камери відеоспостереження, якщо хтось захоче прийти у школу, він має повідомити, для чого і до кого прийшов, — продовжує Сергій Загородній. — Через картку батьки матимуть змогу зайти в електронний журнал школи та подивитись оцінки дитини.

У школі навчаються 1090 дітей.

— Перші пару місяців діти будуть звикати до цієї системи. Однозначно, забуватимуть картки. Батьки звикатимуть до такого контролю своїх дітей, — каже директор.

У Вінницькій школі №26 працює приватна охорона. Батьки щомісяця здають по 3,5 грн на зарплату охоронцеві.

Зараз ви читаєте новину «До школи зроблять перепустки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі