четвер, 05 березня 2009 18:35

Ольга Безпалько перемогла на конкурсі "Міс Вінниця"

Студентку Вінницького кооперативного інституту 20-річну Ольгу Безпалько назвали найкращою на конкурсі "Міс Вінниця-2009". Тепер дівчина представлятиме область на "Міс Україна".

— Я не очікувала перемогти, — зізнається Ольга. Дівчина обіймається з іншими конкурсантками. — Але це не змінить моїх планів на подальше життя. Не хочу бути моделлю. Працюватиму бухгалтером, на якого нині вчуся.

Захід відбувся минулої неділі в облмуздрамтеатрі. Зірок всеукраїнського масштабу не запрошували. У перервах виступали місцеві артисти.

— Конкурс узагалі був під загрозою зриву, — розповідає організатор шоу Євген Майданник, 41 рік. — У багатьох обласних центрах його не проводили. Але наші спонсори не відмовилися, хоч і криза. Не зупинила вона й учасниць, які хотіли отримати приз глядацьких симпатій. Дехто купив по 40–50 квитків для знайомих. Це гарантувало певну кількість голосів.

Ольгу Безпалько привітали її хлопець Андрій та батьки. Парубок нічого про себе розповідати не став — був під враженням від перемоги коханої. Мати й батько розповіли, що "запланували" народження дочки на відпочинку в Єсентуках. А її перемога стала для них цілковитою несподіванкою.

— Не думали, що Оля виграє, тому подарунок не купували, — говорить батько, 52-річний Микола Петрович. — На Восьме березня подаруємо їй щось потрібне. Ми не кидаємося грошима. Я працюю в банку, а дружина — соцпрацівник.

"Міс глядацьких симпатій" стала студентка медуніверситету Наталія Григора, 20 років. Приз "за гарні очі" другий рік поспіль одержує 21-річна Марина Заболотна. "Віце-міс" назвали Аллу Курбатову, 17 років, та 16-річну Ярославу Курячу. Останній дістався ще й титул "Міс Інтернет". Обом дівчатам одна з модельних агенцій запропонувала міжнародні контракти. Ольга Безпалько такі пропозиції обговорюватиме лише після всеукраїнського конкурсу краси.

Зараз ви читаєте новину «Ольга Безпалько перемогла на конкурсі "Міс Вінниця"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі