четвер, 12 серпня 2010 19:20

"Немає сенсу сидіти тут за 1300 гривень"

Селищним і сільським головам дозволили йти на вибори самовисуванцями. "ГПУ" поцікавилися у селищних голів, чи балотуватимуться вони знову.


Піщанський селищний голова Петро Гройсман, 52 роки:

— На вибори піду. Запропонували йти від партії Литвина, подумаю. Може, ще хтось прийде, але я проситися ні до кого не піду. Зараз є чоловік шість кандидатів. Один із них — директор піщанського Укртелекому Юрій Гринишин. Уже ходить, агітує за себе. Колишній заступник голови райдержадміністрації Василь Семенчук свої шанси на перемогу оцінює досить високо. На перших виборах 2006-го набрав 72 відсотки серед 12 кандидатів.

Томашпільський селищний голова Леонід Краковський, 42 роки:

— Я член Партії регіонів. Як вирішить політрада, так і буде. Маю дві вищі освіти — будівельника та землевпорядника. Якщо не виграю вибори, без роботи не залишуся.


Крижопільський селищний голова Василь Косташенко, 49 років:

— Свою кандидатуру подаватиму. Основна причина — матеріальна. У законі про вибори я вичитав, що селищний голова позбавляється матеріальної допомоги, яка йому надається державою протягом півроку, якщо не подає свою кандидатуру на вибори. Виграю вибори чи ні — не важливо, основна умова — участь у них. Ніяких планів не будую і золотих гір не чекаю. Спокою охота, але де його взяти?


Селищний голова Чечельника Олександр Овчар, 37 років:

— На вибори не піду, втомився. Не хочу більше займатися політикою, немає сенсу сидіти тут за 1300 гривень. Займатимуся виробництвом меблів. Дві моїх фабрики розташовані в Ободівці та Чечельнику. Вісім років тому пішов на вибори, бо мені багато заважали як підприємцеві, постійно натикався на бюрократію. Під час перших виборів 2002-го набрав 80 відсотків голосів, під час других 2006 року — 70. І тепер переміг би.

Селищний голова Мурованих Курилівців Галина Цибульська, 49 років:

— Пропонує Партія регіонів, але я більше схиляюсь до самовисування. Свої шанси оцінюю п"ятдесят на п"ятдесят. Я діючий голова, а влада ще ніколи нікому не догодила.


Теплицький селищний голова Михайло Рудницький, 60 років:

— На сьогодні є п"ять пропозицій від різних партій, але я, скоріш за все, піду на вибори самостійно.

Зараз ви читаєте новину «"Немає сенсу сидіти тут за 1300 гривень"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі