четвер, 16 жовтня 2008 17:45

Цирк "Корона" покаже номери з мавпами і котами

Із 17 по 26 жовтня у Вінниці виступить київський цирк-шапіто "Корона". Учасники покажуть нову програму "Африканське сафарі".

— Виступатимуть коти, собаки, мавпи та крокодил, — розповідає адміністратор цирку 36-річний Володимир Франчук. — Мавпи будуть офіціантами. Вони виноситимуть столи, сидітимуть за ними, обслуговуватимуть однин одного. Сюжет із котами такий: виходить трубочист, починає чистити труби, а з однієї вискакує кіт. Він за ним ганятися, кіт забігає в іншу трубу. Трубочист намагається його дістати, а звідти вибігає ще один кіт. Собаки в програмі танцюють вальс, а з крокодилом танцівниця виконує східний танець.

У номері "Кристал-баланс": артист тримає у роті ножі й кладе на них по черзі різні предмети. Веселити публіку будуть клоуни Славік та Сашко.

Цирк розташований у районі "Бригантина" поблизу Київського мосту.


Початок програми: у п"ятницю о 18.00, у суботу та неділю — о 12.00 та 16.00. Понеділок, вівторок, середа та четвер вихідні. Квитки продаються у касі Будинку офіцерів та центрального універмагу. Вартість 15–50 грн. Дітям до 3 років вхід безплатний.

Зараз ви читаєте новину «Цирк "Корона" покаже номери з мавпами і котами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі