субота, 20 грудня 2014 11:39

Знаменитий плавець отримав термін за п'яну їзду

Знаменитий плавець отримав термін за п'яну їзду

18-разовий олімпійський чемпіон з плавання Майкл Фелпс засуджений на один рік умовно за водіння автомобіля в нетверезому вигляді.

Крім того, плавцю призначений 18-місячний випробувальний термін і приписані відвідування зібрань анонімних алкоголіків. Спортсмен також буде брати участь у програмі по догляду за хворими в Університеті Тоусон в Балтіморі, штат Меріленд.

Фелпс знову повернеться в спорт в серпні 2015 року. За домовленістю з Міжнародною федерацією плавання (FINA) він пропустить чемпіонат світу в Казані. Турнір пройде з 24 липня по 16 серпня.

7 жовтня 2014 плавець був на півроку дискваліфікований за водіння автомобіля в нетверезому вигляді. Його затримали наприкінці вересня в американському штаті Меріленд.

Повідомлялося, що рівень алкоголю в крові 29-річного спортсмена, який пересувався на автомобілі марки Range Rover, перевищував допустиму норму майже в два рази. Плавцю були висунуті звинувачення в перетині подвійної суцільної лінії.

Поліція також стверджувала, що спортсмен порушив швидкісний режим.

Зараз ви читаєте новину «Знаменитий плавець отримав термін за п'яну їзду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі