пʼятниця, 16 листопада 2007 13:48

Жеребкування мундіаля-2010 постараються зірвати профспілки ПАР

Профспілки ПАР загрожують зірвати жеребкування чемпіонату світу 2010 року і влаштувати страйк на будівництві всіх об"єктів мундіаля. Представник Національного союзу гірників, куди входять і будівельники, Бонгинкоси Мнквабе заявив, що страйк, який йде близько тижня на будівництві в Дурбані, може розповсюдитися на всі об"єкти чемпіонату, включаючи трасу швидкісного потягу Йоханнесбург-Преторія і новий міжнародний аеропорт Дурбана імені короля Чакі, інформує www.sport.com.ua.

Страйкуючі вже пройшли маршем по центру Дурбана, де всього через тиждень відбудеться попереднє жеребкування чемпіонату світу-2010. Маніфестанти погрозили зірвати жеребкування. Профспілки звинувачують будівельні компанії в порушенні умов вже ув"язненого з робочими контракту і в небажанні вести переговори.

- Якщо угоду не буде досягнуто, ми зірвемо жеребкування наступного тижня. Ми хочемо отримати свою частку пирога, - сказав Мнквабе.

На жеребкування збираються прибути більше 3 тисяч делегатів ФІФА, її транслюватимуть в прямому ефірі на 170 країн світу. Голова Оргкомітету чемпіонату Данні Йордаан сьогодні на прес-конференції в штаб-квартирі південноафриканської футбольної асоціації САФА, що страйк не перешкодить жеребкуванню. 
Зараз ви читаєте новину «Жеребкування мундіаля-2010 постараються зірвати профспілки ПАР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі