середа, 03 вересня 2008 18:08

Збірна Іспанії оголосила склад на фінал Кубка федерації

Капітан жіночої збірної Іспанії з тенісу Мігель Маргетс оголосив склад команди на фінальний матч Кубка Федерації проти збірної Росії. У команду ввійшли Анабель Медіна Гаррігес, Карла Суарес Наварро, Нурія Льягостера-Вівес і Вірхінія Руано Паскуаль.

"Нурія проводить хороший сезон, Карла прекрасно виступила на "Ролан Гаррос", Віві і Анабель блискуче зіграли в парі, вигравши "Ролан Гаррос" і срібло на Олімпіаді в Пекіні. Росія - неймовірно сильна збірна, яка тричі вигравала турнір за останні чотири роки. Зараз шість російських тенісисток входять в першу десятку рейтингу. Але, не дивлячись на це, ми дивимося в майбутнє з оптимізмом. Якщо нам вдасться виграти дві одиночні зустрічі, то, вважаю, що у нас буде перевага у вирішальній парній грі", - цитує Маргетс РИА "Новости".

Нагадаємо, що до складу російської збірної увійшли Світлана Кузнєцова, Вєра Звонарьова, Катерина Макарова і Єлена Весніна.

Фінал Кубка Федерації пройде в Мадриді 13-14 вересня на грунтових кортах "Клубу де Кампо".

Зараз ви читаєте новину «Збірна Іспанії оголосила склад на фінал Кубка федерації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі