субота, 12 жовтня 2019 14:24

Запросив усю родину й забив переможний м'яч – дебютант збірної Чехії поділився емоціями після перемоги над Англією

Запросив усю родину й забив переможний м'яч – дебютант збірної Чехії поділився емоціями після перемоги над Англією
Ондрашек забив із передачі Масопуста

Нападник збірної Чехії Зденек Ондрашек поділився емоціями після перемоги над англійцями у матчі відбору на Євро-2020 – 2:1.

"Радий, що забив, але я ще не до кінця усвідомлюю те, що сталося. Думаю, у мене вибухне голова. Я вперше грав за свою країну, дуже довго чекав цієї можливості. І відразу забив переможний гол проти збірної Англії. Я дуже щасливий, це неймовірно.

Моє завдання полягало в тому, щоб створювати тиск на суперників, утримувати м'яч. Хлопці на лавці сказали, щоб я забив гол. І після ідеального пасу Масопуста я добре розібрався у моменті. Радий, що м'яч залетів у ворота.

Я запросив всю сім'ю, тому що це був особливий вечір для мене. Я не був упевнений, що у мене буде шанс вийти на поле. Майже впевнений, що у мого батька були сльози на очах після гри", – сказав Ондрашек в коментарі офіційному сайту УЄФА.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Найгірший матч України" – реакція ЗМІ на перемогу над Литвою

Вчора збірна Чехії здолала збірну Англії – 2:1

Зараз ви читаєте новину «Запросив усю родину й забив переможний м'яч – дебютант збірної Чехії поділився емоціями після перемоги над Англією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі