пʼятниця, 23 грудня 2011 16:41

Воротар "Динамо" розмалював шолом в пам'ять про хокеїстів ярославського "Локомотива"

Воротар московського "Динамо" Олександр Єрьоменко наніс на шолом малюнок на згадку про загиблих в авіакатастрофі хокеїстів ярославського "Локомотива".

Про це повідомляє офіційний сайт клубу з російської столиці.

На правій стороні шолома розміщена частина емблеми "Локомотива". Вона супроводжена написом "Вічна пам'ять вам, хлопці", а також датою 07.09.2011 - саме в цей день розбився літак з ярославський командою на борту.

Нагадаємо, 7 вересня хокейний клуб "Локомотив" летів на матч до Мінська з місцевими "Динамо". Літак Як-42, на якому летіла команда, розбився в Ярославській області при зльоті поблизу аеропорту Туношна.

Відразу загинули 43 з 45 осіб, які знаходилися на борту. Серед загиблих - троє українських хокеїстів: Віталій Анікеєнко, Данило Собченко та Олександр Вьюхін, якого поховали в Омську. Анікеєнка і Собченка поховали в Києві.

В авіакатастрофі вижили бортпровідник і хокеїст Олександр Галімов. Обидва перебували у важкому стані. Однак, хокеїст, у якого було обпалено 90% шкіри, помер пізніше.

Зараз ви читаєте новину «Воротар "Динамо" розмалював шолом в пам'ять про хокеїстів ярославського "Локомотива"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі