понеділок, 09 вересня 2013 09:35

Воронін приніс "Динамо" перемогу у матчі з "Металістом"
6

Фото: ФОТО: ru.metalist.ua

Харківський "Металіст" зазнав першої поразки у нинішньому сезоні. Правда, у товариському матчі. Перед дуже важливим поєдинком з київським "Динамо" харків'яни зустрілися з московським.

Не можна сказати, що матч був нудним і невидовищним, але його товариський статус відчувався. Таких швидкостей, як у чемпіонаті України, "Металіст" не показав. У першому таймі команди створили декілька небезпечних моментів, але все це були напівмоменти і ніякої користі командам не принесли.

Відзначимо, що команди грали не шкодуючи ні себе, ні суперника, іноді навіть грубо. Так динамівці почали і другу половину - жовті картки отримали Дуглас і Ломіч. "Металіст" до середини тайму прибрав ініціативу до своїх рук, але забили якраз москвичі. Чічерін з флангу прострілив у штрафний майданчик на Вороніна, а той точно пробив у кут - 0:1. Харків'яни намагалися відігратися, але добре діяв у рамці воріт Шунін, який забирав раз за разом м'яч у руки після ударів господарів.

Наприкінці матчу Ломіч отримав другу картку і був вилучений з поля. В останньому моменті Бланко навісив у штрафний майданчик, де Андрієвський пробив головою точно під поперечину, але Шунін знову був на висоті.

"Металіст" - "Динамо" (М ) 0:1 (0:0 )

Голи: Воронін , 75 ( 0:1)

"Металіст": Дішленкович (Горяїнов, 46); Моледо; Вільягра; Березовчук (Марлос, 38); Папа Гуйє; Краснопьоров (Шелаєв, 68); Дієго Соуза; Ксьонз; Гомес А.; Бланко; Хав'єр (Андрієвський, 79)

"Динамо" (М): Шунін; Дуглас; Шитов (Катрич, 72); Фернандес ; Ротенберг (Ташаєв, 60); Ломич (до 91); Флореску (Сарамутін, 84); Касаєв (Чічерін, 60); Дядюн (Отставнов, 68); Зобнін; Воронін (Ільїн , 88 )

Попередження: Дуглас, 48; Ломич, 53, 91

Вилучення: Ломіч, 91 (друге попередження)

Зараз ви читаєте новину «Воронін приніс "Динамо" перемогу у матчі з "Металістом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі