неділя, 17 березня 2013 17:45

Віталій Кличко знову уникнув відповіді про завершення кар'єри
6

Фото: Фото: Юлія РУДЕНКО

Чемпіон світу з боксу за версією WBC, лідер партії УДАР Віталій Кличко знову уникнув відповіді, коли саме завершуватиме боксерську кар'єру, проте пообіцяв найближчим часом оголосити про своє рішення.

Про це він розповів під час боксерського турніру в київському Палаці спорту 16 березня, відповідаючи на питання телеведучого каналу "Інтер".

У рамках шоу "К2 Promotions" перед поєдинком В'ячеслава Узєлкова з французом Дуду Енгумбу за титул Інтерконтинентального чемпіона WBO у напівважкій вазі у залі з'явився Віталій Кличко. На нього вже чекав ведучий програми "Великий бокс" у віртуальній студії перед рингом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кличко і Джамала провели разом вечір боксу

На запитання журналіста: "Чи не пора вам на боксерську "пенсію"?", Кличко, як завжди, уникнув прямої відповіді.

"Буквально декілька днів тому Бернард Хопкінс у 49 років знову став чемпіоном світу (за версією IBF у напівважкій вазі – Gazeta.ua). Тим самим він установив рекорд по тривалості своєї спортивної кар'єри. Я не наймолодший спортсмен у боксі у важкому дивізіоні. Одне можу сказати, що досвід – найголовніша складова. А про те, чи буде продовжуватись моя боксерська кар'єра, найближчим часом зможу дати чітку відповідь, але, на жаль, не сьогодні", – заявив Кличко.

Нагадаємо, Віталію Кличку зараз 41 рік. Останній свій бій він провів 8 вересня у Москві проти німця Мануеля Чарра. Українець здолав суперника технічним нокаутом у 4 раунді.

Зараз ви читаєте новину «Віталій Кличко знову уникнув відповіді про завершення кар'єри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі