вівторок, 30 вересня 2008 14:05

В Росії відкрився фестиваль спортивного кіно

Більше 90 стрічок представлено на 5-му Міжнародному фестивалі спортивних фільмів "Атлант", що відкрився у вівторок в Ліпецьку. Організатори його проведення - адміністрація Ліпецької області і Олімпійський комітет РФ спільно з компанією "Новий кінематограф", повідомив ІТАР-ТАРС керівник відділу обласного управління спорту Сергій Коротін.

Свої роботи представили кінематографісти 30 країн - Австралії, Англії, Угорщини, Іспанії, Італії, Китаю, Нідерландів, Росії, Франції, Чехії і інших. Серед гостей і учасників фестивалю немало відомих імен.

Це Франко Аскані - президент Міжнародної Федерації спортивного кіно і телебачення з Італії, кінопродюсер з Угорщини Ендрю Флоріан, режисер Ренгер ванден Хауел з Нідерландів.

Абсолютна більшість іноземних фільмів зняті в 2008 році і ще не знайомі широкій аудиторії, відзначив представник управління спорту. Це іспанський фільм "Пенальті", італійський "Третій період", французький "Остання перемога", голландський "Перемога", австралійський "Шанс на перемогу" та інші.


gazeta.ru
Зараз ви читаєте новину «В Росії відкрився фестиваль спортивного кіно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі