четвер, 09 березня 2017 06:06

"У матчах із "Сельтою" зробили все, що від нас залежало" - помічник Фонсеки

"У матчах із "Сельтою" зробили все, що від нас залежало" - помічник Фонсеки
"Сельта" - складний суперник, але ми очікували, що пройдемо в наступний етап — Тіагу Леал

Тренер-аналітик донецького "Шахтаря" Тіагу Леал прокоментував виліт команди з Ліги Європи від іспанської "Сельти".

"Гірники" виграли перший матч 1/16 фіналу турніру - 1:0. У Харкові команда поступилася іспанцям в овертаймі - 0:2. Ключовим стало помилково призначене пенальті на 91-й хвилині матчу у ворота "Шахтаря".

"У футболі все змінюється дуже швидко. У нас є недавній приклад матчу проти "Сельти". Вихід в 1/8 фіналу Ліги Європи вже був у нас в руці, але у нас його вкрали. Ми ніколи не можемо сказати, що щось трапиться з точністю на 100%.

Від першого євросезону в "Шахтарі" у нас залишилися тільки найкращі враження. У нас було 10 перемог, ми стали найкращою атакувальною командою на груповому етапі Ліги Європи з 21 забитим м'ячем, єдині в турнірі виграли всі 6 матчів цієї стадії.

"Сельта" - складний і якісний суперник, але ми очікували, що пройдемо в наступний етап. І зробили для цього все, що від нас залежало. Але трапилися речі, які ми не можемо контролювати".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шахтар" програв "Сельті" і закінчив євросезон

Також помічник Паулу Фонсеки розповів, як пройшла перша зимова пауза для тренерського штабу.

"Два місяці перерви - це дуже багато. Найбільша проблема полягає в тому, що ми відразу після паузи граємо єврокубки ще не почавши чемпіонат. Це дуже складна ситуація. Ми намагалися знайти команди, щоб зіграти спаринги на зборах. Але це не так просто - деякі не могли, а деякі не хотіли. І з ким нам грати?

Звичайно, для нас це ні в якому разі не виправдання. Ми знайшли інші команди і зробили ставку на наші тренування. "Шахтар" добре себе показав після перерви. Але якби ми вже грали в чемпіонаті, то все могло бути по-іншому", - сказав Леал.

Повну версію інтерв'ю з тренером читайте на Gazeta.ua в п'ятницю.

Зараз ви читаєте новину «"У матчах із "Сельтою" зробили все, що від нас залежало" - помічник Фонсеки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі